Tuinbonen Listra

Tuinbonen Listra

Productnaam Prijs Aantal
Tuinbonen Listra - 100gr

Normale prijs: € 3,35

Special Price € 2,95

Tuinbonen Listra - 250gr

Normale prijs: € 5,45

Special Price € 4,75

Dit is een fijne tuinboon met witte bonen die ook na het koken wit blijven. Het is een rijkdragend ras dat minder bitter smaakt dan veel andere tuinbonen. Het is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct.

Tuinbonen Listra

Dit is een fijne tuinboon met witte bonen die ook na het koken wit blijven. Het is een rijkdragend ras dat boontjes in een uniforme maat geeft. Bijzonder smakelijk en minder bitter dan veel andere tuinbonen. Dit is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct, het zaad is geteeld, geschoond en gecontroleerd door Nunhems Zaden.

Inhoud: 100 of 250 gram.
Zaaien: In januari onder glas zaaien en dan begin maart uitplanten in de vollegrond. Of van maart tot half april direct in de vollegrond zaaien. Zaai of plant in de vollegrond op regels met 80 cm tussenruimte en zet de zaden 10 cm van elkaar in de rij. Tuinbonen hebben al snel te lijden van zwarte luis aantasting. Die kunt u bestrijden door te spuiten met bij voorkeur een biologisch beschermingsmiddel of door de toppen uit de planten te knijpen zodra ze volgroeid zijn en gaan bloeien.
Oogst: Afhankelijk van de zaaitijd vanaf half juni tot begin augustus.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »