Subli Seniores Priores

Subli Seniores Priores

Productnaam Prijs Aantal
1 x Subli Seniores Priores
€ 9,95
5 x Subli Seniores Priores
€ 48,75
10 x Subli Seniores Priores
€ 95,00

Met staffelkorting € 9.50


Subli Seniores Priores is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony´s die problemen hebben met de voeropname van gebruikelijke paardenvoeders als hooi, kuil, brok, granen, muesli´s etc.


Let op! dit product is alleen in bepaalde regio leverbaar. Klik hier voor het overzicht

Subli Seniores Priores

Subli Seniores Priores is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony´s die problemen hebben met de voeropname van gebruikelijke paardenvoeders als hooi, kuil, brok, granen, muesli´s etc. Deze problemen worden in de regel veroorzaakt door gebitsproblemen.

Paarden en pony´s moeten voor hun gezondheidstoestand en welbevinden dagelijks voldoende ruwvoeders eten. Het darmstelsel is erop afgestemd grote hoeveelheden plantaardig materiaal te verwerken met voldoende structuur (ruwe celstof). Als door omstandigheden (slecht gebit) dit niet opgenomen kan worden, heeft het paard / pony een groot probleem.

Zijn gezondheid zal zienderogen achteruitgaan en zijn of haar welzijn leidt grote schade! Als eigenaar van zo´n paard of pony dient u dus direct maatregelen te treffen.

Subli® Paardenvoeders is erin geslaagd een speciaal voer te ontwikkelen wat het ruwvoer en krachtvoer vervangt en dus een totaalvoer is. Dit product kan ieder paard en pony (ook met grote gebitsproblemen) gemakkelijk opnemen.

Zoals gezegd is het een totaalvoer. Er hoeft in principe niets anders bijgevoerd te worden. Echter zolang het paard of pony nog enigszins bezig is met hooi/kuil/luzerne is het aanbevelingswaardig dit wel ter beschikking te stellen. Ook kauwbewegingen zijn belangrijk, zelfs zonder noemenswaardige opname van ruwvoer.Subli® Seniores Priores moet geweekt gevoerd worden.

Indien uw paard niets anders meer kan eten, dient u 1 kg Seniores Priores per 100 kg gewenst lichaamsgewicht te voeren. Per 1 kg Seniores Priores moet ± 3 liter water toegevoegd worden. Dit gedurende 4 uur laten weken. U voert dit product verdeeld in minimaal 4 porties per dag.

Gezien het belang van een goede inweektijd is het handig om iedere avond het voer voor de volgende dag klaar te maken. Seniores Priores is zodanig samengesteld dat de ruwe celstof in tact is gebleven. Daardoor de werking van de dikke darm en blinde darm stimuleert, uw paard er weer beter doet uitzien en dat uw paard weer een paardwaardig bestaan heeft.

Subli® heeft hiervoor speciale grondstoffen geselecteerd en in de juiste verhouding gemengd. Daarnaast is het mineralengehalte, alsmede de sporenelementen en vitaminen in de juiste verhouding op basis totaalvoer gedoseerd. Een volledig voer dus voor paard en pony die van de oude dag geniet. Als u uw paard of pony nog regelmatig gebruikt c.q. arbeid laat verrichten is een arbeidstoeslag nodig.

Lees voor gebruik van de Subli® Seniores Priores de gebruiksaanwijzing op de zak.

Verpakking: 20 kg

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »