Stamslabonen Lipsos (Chinese boontjes)

Stamslabonen Lipsos (Chinese boontjes)

Productnaam Prijs Aantal
Stamslabonen Lipsos (Chinese boontjes) - 50gr

Normale prijs: € 2,25

Special Price € 1,95

Stamslabonen Lipsos (Chinese boontjes) - 100gr

Normale prijs: € 4,25

Special Price € 3,75

Dit gewas geeft ronde, extra dunne, rechte stamslabonen met een lengte van ongeveer 10 cm.  De zeer uniforme donkere peulen zijn extra fijn en smaken prima.

Stamslabonen Lipsos (Chinese boontjes)

Deze stamslabonen zijn extra dun en worden daarom ook wel chinese bonen genoemd. Het gewas geeft ronde, rechte peulen met een lengte van ongeveer 10 cm.  De zeer uniforme donkere peulen zijn extra fijn en smaken prima. Het is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct omdat dit zaad geteeld, geschoond en gecontroleerd is door Nunhems Zaden. Het gewas is daardoor bestand tegen minder goede weersomstandigheden. En heeft geen last van het rolmozaïek virus, waardoor de opbrengst zekerder en hoger is dan bij andere rassen. De peulen moeten jong geplukt worden, dan zijn ze het lekkerst.

Inhoud: 50 of 100 gram.
Zaaien: In de periode half mei tot juli directe uitzaaien in de vollegrond. Eerder zaaien (half april) moet onder glas gebeuren. Bonen hebben voldoende warmte nodig en matig vochtige grond. Bij nat en koud weer kiemen de bonen slecht. Vanaf half mei in de vollegrond uitplanten op 40 x 10 cm.
Oogsten: Afhankelijk van de zaaitijd kunt u vanaf juli oogsten.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »