Spinazie Breedblad Scherpzaad

Spinazie Breedblad Scherpzaad

Productnaam Prijs Aantal
Spinazie Breedblad Scherpzaad - 50 gram

Normale prijs: € 1,79

Special Price € 1,55

Spinazie Breedblad Scherpzaad - 250 gram

Normale prijs: € 4,25

Special Price € 3,75

Dit is een spinazie met mals blad dat uitstekend smaakt. Het is een snelgroeiend gewas en daardoor geschikt voor de voorjaars- en herfstteelt. Kan ook in de winter onder glas geteeld worden. Geschikt om in te vriezen.

Spinazie Breedblad Scherpzaad

Dit is een snelgroeiend gewas en daardoor geschikt voor de voorjaars- en herfstteelt. Het ras is vooral bedoeld voor teelt in de vollegrond, maar kan ook in de winter onder glas geteeld worden. Het is een spinazie met mals blad dat uitstekend smaakt. Geschikt om in te vriezen.

Inhoud: 50 of 250 gram.
Zaaien: Voor de voorjaarsteelt zaaien in de periode van februari tot begin april. Voor de herfstteelt zaaien van half juli tot half september. Zaai breedwerpig op een zaaibed of op regels met een afstand 20 cm. In herfstteelt iets dunner zaaien dan in de voorjaarsteelt. Zaai in goed losgemaakte grond. Spinazie heeft veel stikstof nodig. Zaaien onder glas is ook mogelijk, dit kan in december en januari.
Oogsten: Voorjaarsteelt: mei tot en met juni. Herfstteelt: september tot oktober. Bij winterteelt onder glas kan in maart-april geoogst worden.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »