Snijbiet Gewone Groene

Snijbiet Gewone Groene

Productnaam Prijs Aantal
Snijbiet Gewone Groene - 5 gram

Normale prijs: € 1,15

Special Price € 0,99

Snijbiet Gewone Groene - 50 gram

Normale prijs: € 3,15

Special Price € 2,75

Groene snijbiet vormt veel groen blad met dunne bladstelen. Het blad wordt jong geoogst, de smaak is lekker fris. Als de planten doorgroeien zijn de bladstelen of ribben te oogsten.

Snijbiet Gewone Groene

Groene snijbiet vormt veel groen blad met dunne bladstelen. Het blad wordt jong geoogst en er kan enkele keren van dezelfde planten gesneden worden. De smaak is lekker fris. Het gewas is op twee manieren te gebruiken. Het jonge blad komt overeen met spinazie en wordt ook zo gegeten. En als de planten doorgroeien zijn de bladstelen of ribben te oogsten. De dikke, vlezige bladstelen worden als asperge gegeten.

Inhoud: 5 of 50 gram.
Zaaien: In maart - april direct in de vollegrond zaaien. In juli - augustus zaaien voor een late oogst. Zaai op een rijafstand van 25 cm en plantafstand van 5 cm. Bij teelt speciaal voor de bladstelen, een afstand van 40 x 30 cm gebruiken. Hierdoor ontstaan forse planten met forse stengels en grote bladeren. Snijbiet doet het goed op iedere grond. Houd de grond wel voldoende vochtig.
Oogsten: Zodra de plant 10 tot 15 cm hoog is kan er blad gesneden worden. De stoppels lopen opnieuw uit en na enkele weken is de hergroei ook te oogsten of laat de planten doorgroeien en oogst de bladstelen. Tot eind september kan er geoogst worden.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »