Royal Canin Yorkshire Terrier 29 Junior - 1.5kg

Royal Canin Yorkshire Terrier 29 Junior - 1.5kg

€ 12,50

Voor Yorkshire Terriër-pups tot 10 maanden

Royal Canin Yorkshire Terrier 29 Junior - 1.5kg

Boven € 50.00 gratis verzenden
Voor Yorkshire Terriër-pups tot 10 maanden
Rasspecifieke voeding voor Yorkshire Terriër pups

De Yorkshire Terriër is een van de bekendste kleine honden en is een populair ras. Zijn zijdezachte vacht met een mix van staalblauw en reebruin geven hem zijn kenmerkende elegante uitstraling. Achter deze elegantie en kleine hond, zit een sterk en soms zelfs veeleisend karakter.

Spierontwikkeling

In deze periode neemt het gewicht van de Yorkshire Terriër minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden van de groei plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang uw pup 'schraal' te laten opgroeien om gewrichtsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Doorbreken van volwassen gebit

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden oud is, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo eet hij langzamer en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd. Wist u dat Royal Canin droogvoeding de tanden reinigt en natvoeding (uit bijvoorbeeld blik of een kuipje) of 'kliekjes' niet?

Rapid growth

Voorziet in de eisen van de korte en intensieve groeiperiode van de Yorkshire Terriër dankzij het aangepaste vetgehalte en de optimale hoeveelheid eiwitten. Draagt bij aan een goede skeletvorming dankzij een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium en fosfor.

Speciaal voor de moeilijke eters

Komt tegemoet aan de eisen van zelfs de meest kieskeurige Yorkshire Terriër pup dankzij de unieke smakelijke samenstelling.

Betere spijsvertering

Draagt bij aan een optimale spijsvertering en helpt de hoeveelheid ontlasting te verminderen.

Sterk immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Yorkshire Terriër.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »