Royal Canin Poodle Adult

Royal Canin Poodle Adult

Productnaam Prijs Aantal
Royal Canin Poodle Adult - 1.5kg
€ 12,95
1 x Royal Canin Poodle Adult - 7.5kg
€ 42,50
2 x Royal Canin Poodle Adult - 7.5kg
€ 78,50

Rasspecifieke voeding voor Poedels vanaf 10 maanden

Royal Canin Poodle Adult

Voor volwassen Poedels

Rasspecifieke voeding voor Poedels vanaf 10 maanden
 

Het permanent-achtige uiterlijk van de Poedel verbergt een levendige, nieuwsgierige en bijzonder intelligente persoonlijkheid. Hij kan zich aanpassen aan allerlei situaties en is eenvoudig te trainen. De Poedel kan over het zeldzame vermogen beschikken om de vroege tekenen van een epileptische aanval bij de mens te leren herkennen.

Uitzonderlijk lange levensverwachting

De gemiddelde geschatte levensverwachting van de Poedel (de kleinere soorten) ligt tussen de 12 en 15 jaar. De Poedel gaat pas vanaf ongeveer 10 jaar de eerste tekenen van ouderdom vertonen. Om zijn mentale en fysieke conditie zo lang mogelijk op peil te houden is een speciaal aangepaste voeding cruciaal. Het is belangrijk voor het welzijn van de hond dat hij zijn intelligentie en zijn levensvreugde behoudt.

Zeer bijzondere vacht

De vacht van de Poedel is weelderig, vol van structuur en wollig. Zelfs 80% van de vacht bestaat alleen uit een ondervacht. Dit zijn hele fijne en lichte haren, zoals het haar van een pup. Omdat de vacht voortdurend groeit en niet ruit, is het noodzakelijk om regelmatig te trimmen.

Risico van cataract bij het ouder worden

Cataract wat een ooglensvertroebeling is, ook wel staar genoemd. Dit is een veel voorkomende aandoening bij oudere honden. De Poedel is gevoelig voor cataract. De ooglens verslechtert hierbij en het gezichtsvermogen wordt aangetast. Cataract is te herkennen aan een grijsblauwe waas over het oog.

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »