Royal Canin Golden Retriever 25 Adult

Royal Canin Golden Retriever 25 Adult

Productnaam Prijs Aantal
Royal Canin Golden Retriever 25 Adult - 3kg
€ 19,95
1 x Royal Canin Golden Retriever 25 Adult - 12kg
€ 56,95
2 x Royal Canin Golden Retriever 25 Adult - 12kg
€ 105,50

Voor Golden Retrievers vanaf 15 maanden

Royal Canin Golden Retriever 25 Adult

Voor volwassen Golden Retrievers

Rasspecifieke voeding voor Golden Retrievers vanaf 15 maanden

De Golden Retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij heeft een lief karakter, is aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is dapper, verdraagzaam en gezegend met een opvallende flair en De Golden Retriever beschikt over een uitstekend geheugen en is enorm trouw. Hij is de mens altijd tot dienst geweest en is enorm trouw.

Gevoelige huid

Zijn dichte, ondoordringbare vacht houdt warmte en vocht vast, waardoor de Golden Retriever gevoelig is voor huidproblemen. Zijn huid reageert vaak heftig en klachten moeten dan ook daaromzo snel mogelijk aangepakt worden.

Aanleg voor overgewicht

De Golden Retriever heeft een natuurlijke aanleg voor gewichtstoename. Deze aanleg in combinatie met een gebrek aan beweging en slecht aangepaste voeding, kunnen leiden tot overgewicht. Het risico is het grootst voor gesteriliseerde honden en voor honden tussen de 6 en 10 jaar.

Ondersteuning van zijn hart

Hartkwalen komen bij Golden Retrievers relatief vaak voor. Een speciale voeding kan het ontstaan van klachten helpen vertragen en de ernst ervan beperken. Golden Retriever 25 Adult is de ideale voeding voor Golden Retrievers.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »