Royal Canin Giant Starter Mother en Babydog

Royal Canin Giant Starter Mother en Babydog

Productnaam Prijs Aantal
Royal Canin Giant Babydog 30 - 4kg
€ 23,50
Royal Canin Giant Babydog 30 - 15kg
€ 64,95
Voeding voor drachtige en zogende teven en pups. Speciaal voor moederhonden en pups met een volwassen gewicht vanaf 45kg

Royal Canin Giant Starter Mother en Babydog

Boven € 50.00 gratis verzenden

Voeding voor drachtige en zogende teven en pups
Speciaal voor moederhonden en pups met een volwassen gewicht vanaf 45kg

Voeding voor drachtige en zogende teven en hun pups

De spijsverteringscapaciteit van de moederhond vermindert naarmate de dracht vordert. Dit komt door de toenemende druk van de baarmoeder op het spijsverteringsstelsel. In het begin van het spenen zijn de dunne darm en de enzymproductie van een pup nog maar nauwelijks ontwikkeld. Zijn vermogen om zetmeel te verteren is nog maar 5 à 10% van het vermogen van een volwassen hond. Het spijsverteringsstelsel van een pup is nog niet volgroeid. Royal Canin Starter voeding heeft een hoog energiegehalte en een laag zetmeelgehalte om beide problemen het hoofd te kunnen bieden.

Vanaf een leeftijd van ca. 3 à 5 weken kan een pup geleidelijk overgaan van Giant Starter naar Giant Puppy. Indien uw pup tussen 6 weken en 2 maanden oud is en nog geen Starterbrokjes krijgt adviseren wij u om Giant Puppy te geven en de stap van Startervoeding (Giant starter) over te slaan. Dit advies geven wij u om te voorkomen dat uw pup anders in een korte tijd twee voedingswisselingen meemaakt. Indien uw pup nog niet gewend is om droge brokjes te eten kunt u de Giant puppy in het begin nog een beetje weken met lauwwarm water.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »