Royal Canin German Shepherd Adult

Royal Canin German Shepherd Adult

Productnaam Prijs Aantal
Royal Canin German Shepherd Adult - 3kg
€ 19,95
1 x Royal Canin German Shepherd Adult - 12kg
€ 55,95
2 x Royal Canin German Shepherd Adult - 12kg
€ 103,95

Rasspecifieke voeding voor Duitse Herders vanaf 15 maanden

Royal Canin German Shepherd Adult

Voor volwassen Duitse Herders

Rasspecifieke voeding voor Duitse Herders vanaf 15 maanden
 

De Duitse Herder beschikt over vele indrukwekkende eigenschappen. Hij is sterk, levendig, intelligent en trouw. Het is een uitstekende waakhond, maar hij wordt ook vaak gebruikt als reddingshond vanwege zijn uitzonderlijk goede reukvermogen. De Duitse Herder herkent 500.000 verschillende geuren terwijl de mens er slechts 4000 geuren kan herkennen.

Hij heeft zijn populariteit ook te danken aan zijn mooie vacht en zijn meegaande karakter.

Veilige spijsvertering

De Duitse Herder heeft een gevoelig spijsverteringsstelsel. Dit komt onder andere door een in verhouding kort spijsverteringskanaal, en een niet altijd optimaal werkende darmwand. De Duitse Herder heeft en een groter risico op maagproblemen. Door deze factoren heeft hij een onregelmatige stoelgang en vaak dunne ontlasting.

Een gevoelig immuunsysteem

De Duitse Herder bezit weinig Immunoglobuline A (vanaf nu: lgA) ten opzichte van andere honden. IgA zijn antistoffen die voornamelijk voorkomen op de huid en de slijmvliezen. Dit type antistof is van belang voor het bestrijden van infecties. Door het tekort aan IgA heeft de Duitse Herder een verhoogde kans op een infectie van de huid of slijmvliezen. Het is daarom belangrijk om het immuunsysteem op het gebied van de lgA-vorming te versterken.

Verzorging van een gevoelige huid

De schoonheid van de vacht wordt bepaald door de gezondheid van de huid. Daarom is het belangrijk om de huid aan te sterken met de juiste voeding om zo de natuurlijke schoonheid van de vacht te onderhouden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de huid van de Duitse Herder een hogere pH-waarde heeft dan die van andere rassen. Hierdoor kunnen bacteriën zich eenvoudiger vermenigvuldigen. Deze hogere pH-waarde van de huid , in combinatie met het lager gehalte aan IgA, verklaart waarom de Duitse Herder zo gevoelig is voor bepaalde huidziekten. German Shepherd 24 Adult is een gezondheidsvoeding die de huid aansterkt en de kans op infecties en huidproblemen verkleint.

De gewrichten van een atleet

De Duitse Herder is een actieve hond die veel van zijn gewrichten vergt. Van jongs af aan moet zijn voeding extra bescherming bieden aan het kraakbeen om het ontstaan van gewrichtsproblemen tegen te gaan. De gezondheidsvoeding German Shepherd 24 geeft de Duitse herder extra bescherming tegen gewrichtsproblemen.

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »