Royal Canin Chihuahua 28 Adult - 1.5kg

Royal Canin Chihuahua 28 Adult - 1.5kg

€ 11,95

Voor Chihuahua's vanaf 8 maanden

Royal Canin Chihuahua 28 Adult - 1.5kg

Voor volwassen Chihuahua's
Rasspecifieke voeding voor Chihuahua's vanaf 8 maanden

De Chihuahua laat zich niet tegenhouden door zijn kleine formaat. Hij is trots, levendig en zelfverzekerd. Hij laat zich graag bewonderen en trekt altijd de aandacht. Deze hond is heel trouw en kan zelfs bezitterig zijn ten opzichte van zijn baasje. Hij moet goed opgevoed worden om zijn sterke wil in toom te houden.

Tanden en kaken

Door zijn fijne kaken is de Chihuahua gevoelig voor gebitsproblemen. De plaatsing van de tanden in de kaak kunnen problemen veroorzaken met kauwen, en lopen ze meer risico op gebitsproblemen. Gebitsproblemen zoals tandplak, tandsteen en andere gebitsaandoeningen, kunnen leiden tot verlies van tanden of zelfs aantasting van belangrijke organen. Regelmatig poetsen en speciaal aangepaste voeding kunnen de vorming van tandplak en tandsteen beperken.

Een gevoelig hart

De gemiddelde levensverwachting van een Chihuahua is circa 13 jaar, maar ze kunnne ook 15 jaar of ouder worden. Hoe ouder ze worden, hoe meer problemen met hart en luchtwegen ze kunnen krijgen. Vaak lijden ze aan hartproblemen en kunnen ze geen inspanning meer verdragen op latere leeftijd.

Een moeilijke eter

De Chihuahua ligt zijn baasje na aan het hart en krijgt vaak naast zijn eigen eten ook nog extraatjes toegestopt. daardoor kan hij steeds veeleisender en kieskeuriger worden.

Superior Attraction

Deze exclusieve brokjes bevorderen de eetlust van zelfs de meest kieskeurige Chihuahua. Ze hebben een zorgvuldig geselecteerde natuurlijke smaak en een speciaal aangepaste vorm en grootte.

Beperking van ontlasting en geur

Helpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te beperken.

Minder tandsteen

Helpt het ontstaan van tandsteen te beperken door 'calciumvangers' en speciale brokjes met een specifieke structuur.

Speciaal voor kleine kaken

De brokjes zijn precies afgestemd op de kleine kaken van de Chihuahua.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »