Prins ProCare Junior Croque Performance

Prins ProCare Junior Croque Performance

Productnaam Prijs Aantal
Prins ProCare Junior Croque Performance - 2 kg
€ 14,50
1 x Prins ProCare Junior Croque Performance - 10 kg
€ 39,95
2 x Prins ProCare Junior Croque Performance - 10 kg
€ 77,90

Staffelkorting


ProCare croque JUNIOR Performance is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot een leeftijd van ca. 12 maanden.

Prins ProCare Junior Croque Performance

Boven € 50.00 gratis verzenden

Bewust gezonde voeding voor de pup en jonge hond van alle rassen

ProCare croque JUNIOR Performance is een hoogwaardige voeding speciaal voor de pup en jonge hond. De toevoeging van lecithine zorgt voor een optimale vetstofwisseling. Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem en een aangepast calcium en fosforgehalte zorgt voor een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Uw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond.

Soms kan het weken van de brokjes voor pups van kleine rassen noodzakelijk zijn. Wanneer uw pup niet meer kauwt op de brok, mag u de overstap maken naar de ProCare croque SUPER Performance. Dit is een grotere brok en stimuleert uw pup beter te kauwen, wat de stofwisseling ten goede komt. De samenstelling van de ProCare croque JUNIOR Performance is vrijwel identiek aan de ProCare croque SUPER Performance waardoor de overstap geen problemen geeft.

ProCare croque JUNIOR Performance is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot een leeftijd van ca. 12 maanden. Daarna kunt u overstappen op de ProCare croqe super performance Croque of ProCare Basic Excellent Croque Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »