Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer

Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer

Productnaam Prijs Aantal
Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer - 1.5 kg
€ 14,50
Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer - 5 kg
€ 30,75
1 x Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer - 10 kg
€ 51,25
2 x Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer - 10 kg
€ 99,50

Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat.

Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer

Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. Naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en veranderd zijn voedingsbehoefte. Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt.

Tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. Ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en deweerstand versterken. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen. Betaglucanen ondersteunen de gewrichten en helpen tevens een gezond immuunsysteem te behouden.

Prins VitalCare Senior 7+ Kattenvoer is speciaal geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot u geheel bent overgestapt.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »