Prins VitalCare Resist Kattenvoer

Prins VitalCare Resist Kattenvoer

Productnaam Prijs Aantal
Prins VitalCare Resist Kattenvoer - 1.5 kg
€ 15,75
Prins VitalCare Resist Kattenvoer - 5 kg
€ 35,95
1 x Prins VitalCare Resist Kattenvoer - 10 kg
€ 57,95
2 x Prins VitalCare Resist Kattenvoer - 10 kg
€ 111,00

Prins Cat Resist is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra’s nodig hebben.

Prins VitalCare Resist Kattenvoer

Prins VitalCare Resist Kattenvoer is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra’s nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties.

De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van uw kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie van uw kat! Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en een optimale spijsvertering. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

Prins VitalCare Resist Kattenvoer is speciaal geschikt voor gevoelige katten. Na het verdwijnen van de klachten kunt u door middel van mengen, overstappen op een andere voeding uit het VitalCare assortiment. Prins VitalCare Resist Kattenvoer kan zonder problemen langdurig worden gegeven.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »