Pokon speelgazon graszaad inzaai

Pokon speelgazon graszaad inzaai

Productnaam Prijs Aantal
Pokon speelgazon graszaad inzaai 12,5m²
€ 6,25
Pokon Speelgazon graszaad inzaai 25m²
€ 9,50
Pokon speelgazon graszaad inzaai 50m²
€ 16,75
Pokon speelgazon graszaad inzaai 100m²
€ 26,50

Pokon graszaad inzaai is geschikt voor het inzaaien van een nieuw gazon. 

Pokon speelgazon graszaad inzaai

Pokon Graszaad Inzaai is geschikt voor het inzaaien van een nieuw gazon. Het graszaad is uniek vanwege het zelfherstellende vermogen; het creëert (horizontale) uitlopers door middel van RPR technologie. Hierdoor ontstaat een ijzersterk gazon. RPR wordt gebruikt in de professionele sector voor onder andere voetbalvelden en heeft een hoge betredingstolerantie. Graszaad Inzaai met RPR is uniek op de consumentenmarkt!

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding:

Vooraf grond goed omspitten (+/- 30cm) en al het onkruid met wortel zorgvuldig verwijderen. De grond egaliseren, laten inzakken, vlak harken en kluiten fijn maken zodat je een vlak zaaibed hebt.

Zaaien:

Voor een optimale kieming is het van belang dat de grond niet koud is en dat de buitentemperatuur hoger is dan 15°C. Zaai bij windstil weer in vochtige grond, wanneer er geen regen is gevallen de grond eerst besproeien. Zaai eerst de omtrek/buitenranden van het gazon. Zaai hierna het gazon 2 keer, één keer over de lengte en één keer over de breedte. Zo wordt het graszaad het beste verdeeld. Zaai het graszaad gelijkmatig en niet te dicht op elkaar, dit belemmert de ontwikkeling.

Verkrijgbaar in:
250 gram voor 12,5 m².
500 gram voor 25 m².
1000 gram voor 50 m².
2000 gram voor 100 m².

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »