Paksoi Tai Sai

Paksoi Tai Sai

Normale prijs: € 1,79

Special Price € 1,55

Dit is een uit Oost-Azië afkomstige koolsoort, waarvan de dikke stengels gegeten worden. Dompel ze enkele minuten in hete olie en u heeft een knapperig ingrediënt voor Chinees-Indische gerechten.

Paksoi Tai Sai

Paksoi Tai Sai

Dit is een uit Oost-Azië afkomstige koolsoort, waarvan de dikke stengels gegeten worden. Dompel ze enkele minuten in hete olie of kokend water en u heeft een knapperig ingrediënt voor Chinees-Indische gerechten.

Inhoud: 1 gram.
Zaaien: Het zaad vanaf maart tot half juni opkweken bij een temperatuur van 20°C. Of na half juni direct in volle grond zaaien. Na ongeveer 2 tot 3 weken uitplanten of dunnen op 25 x 20 cm.
Oogsten: 6 weken na het zaaien.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »