Kropsla Milan

Kropsla Milan

Normale prijs: € 3,35

Special Price € 2,95

Dit ras is geschikt voor elke teelt, voorjaars-, herfst- en zomerteelt. Het gewas geeft mooie, malse kroppen. Het ras heeft een trage schietneiging en is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct.

Kropsla Milan

Dit ras is geschikt voor elke teelt, voorjaars-, herfst- en zomerteelt. Het gewas geeft mooie, malse kroppen. Het is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct, omdat het zaad geteeld, geschoond en gecontroleerd is door Nunhems Zaden. Dit ras is resistent tegen de wit fysio's 1 t/m 7 en 10 t/m 16. Ook heeft deze soort een trage schietneiging en is het tolerant voor het slamozaïekvirus.

Inhoud: 1,5 gram.
Zaaien: Voor voorjaarsteelt van eind maart tot april. Voor zomerteelt van april tot juli en voor herfstteelt van juni tot augustus. Zaai direct in de vollegrond op regels met een onderlinge afstand van 30 cm of op een zaaibed. Ondiep zaaien, het zaad moet maar net bedekt zijn. Na opkomst uitdunnen op 30 cm in de regel of uitplanten op 30 x 30 cm. Sla kiemt het best bij een tamelijk lage temperatuur (tot ca. 18 graden). Bij warm weer zaaien op een schaduwrijk zaaibed. De kans op schieten neemt vanaf 20 graden snel toe.
Oogsten: Afhankelijk van de zaaiperiode, vanaf juli tot oktober.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »