Levering

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wij streven naar een zo goed en snel mogelijke levering. De levertijd bij verzending via de post is in de regel binnen 48 uur na ontvangst van het door u verschuldigde bestelbedrag. Dit geldt uiteraard alleen voor producten die voorradig zijn. De maximale levertijd is 30 dagen, tenzij anders overeengekomen.
Indien de (afgesproken) levertijd niet kan worden gehaald, door welke omstandigheden dan ook, zullen wij u hiervan altijd op de hoogte stellen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door leveranciers en/of transportdiensten.

Naar boven

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen met een totaalwaarde van € 50,00 of meer worden gratis bij u afgeleverd. Bestellingen van minder dan € 50,00 worden voor € 4,95 bij u thuisbezorgd. Dit geldt niet voor leveringen buiten Nederland en de Waddeneilanden.

Naar boven

Welke verzendmethodes bieden jullie aan?

Levering via PostNL, DPD of AGRO Express

Alle bestellingen worden door PostNL, DPD of onze eigen koeriersdienst AGRO Express verzonden. Door middel van verzending per pakketpost of eigen koeriersdienst beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.

 

Afhalen

U heeft ook de optie om uw bestelling af te halen in ons filiaal te Nunspeet.
Haalt u de bestelling af dan hoeft u uiteraard geen verzend- en afhandelingskosten te betalen.
Nadat wij uw bestelling hebben klaargezet nemen wij contact met u op. U kunt uw bestelling op maandag tot en met zaterdag ophalen tussen 9.30 uur en 17.00 uur.

 

Naar boven

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres sturen dan mijn factuuradres?

U heeft de mogelijkheid om de bestelling op een ander adres af te laten leveren dan de factuur. U kunt dit aangeven tijdens het afrekenproces.

 

Naar boven

Kan ik de zending traceren?

Als de levering via DPD of PostNL afgehandeld wordt, streven wij ernaar het trackingnummer per e-mail aan u door te geven. U vind dit trackingnummer op de digitale pakbon die naar u gemaild wordt.

 

Naar boven

Naar boven

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!