Velda High-Stream 25000

Velda High-Stream 25000

€ 559,95

De Velda High-Stream vijverpompen zijn volgens de laatste inzichten en technische mogelijkheden vervaardigd. Daarmee behoren ze tot de beste vijverpompen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Capaciteit 25.000 liter.

Velda High-Stream 25000

De Velda High-Stream vijverpompen zijn volgens de laatste inzichten en technische mogelijkheden vervaardigd. Ze zijn voorzien van een thermische beveiliging en waterdicht afgesloten. Gecombineerd met de keramische lagers staat dit garant voor een lange levensduur.

De zuinige asynchroon motoren hebben een grote capaciteit bij een laag energieverbruik. Door de grote capaciteit zijn de High-Stream vijverpompen bij uitstek geschikt voor fonteinen, beeklopen en watervallen. De pompen kunnen ook buiten de vijver worden gebruikt, mits ze lager geplaatst worden dan het waterniveau. Daarmee zijn de High-Stream pompen ideaal voor drukfilters en grotere filterinstallaties.

De pompen zijn in een speciaal geconstrueerde behuizing (voorfilterschaal) geplaatst, waardoor te grove vuildelen niet in het schoepenrad dringen. Met de bijgeleverde hulpstukken kunnen de High-Stream pompen zowel in de vijver (de natopstelling) als buiten de vijver (de droogopstelling) worden gebruikt.

Product Opvoerhoogte Opbrengst
High-Stream 25000 8 m 25.000 l/h

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »