Havens Rui-Wintervoer B-18

Havens Rui-Wintervoer B-18

€ 12,25

Deze vezelrijke granenmengeling is een compleet voer met optimale voedingswaarden voor duiven in de rui.


Let op! dit product is alleen in bepaalde regio leverbaar. Klik hier voor het overzicht

Havens Rui-Wintervoer B-18

"B-18" is een bestseller in het duivenvoer assortiment van Havens. Deze vezelrijke granenmengeling is een compleet voer met optimale voedingswaarden voor duiven in de rui. Het voer voorziet in de periode augustus-december tot en met januari, wanneer het reisseizoen (bijna) voorbij is de perfecte voeding. De optimale energie/eiwit verhouding, en de essentiële vetzuren zijn afgestemd op de behoeften van de dieren om hen te helpen in perfecte staat de winter door te komen.

"B-18" bevat 18 componenten met de mogelijkheid om in de winter eventueel te verdunnen met gerst. "B-18" is ook te gebruiken als een basismengeling, eventueel aan te vullen met bijvoorbeeld Super-Sport, afhankelijk van de vlucht(en)

KENMERKEN:

  • Bevat 18 componenten, waaronder witte dari, zonnebloempitten, lijnzaad en Argentijnse plata maïs
  • Kan het hele jaar gevoerd worden
  • Ideaal tijdens rui en winter
  • Zeer uitgebalanceerde voeding

Samenstelling:

Cribsmaïs (21 %), duiventarwe (20 %), duivengerst (15 %), erwten (geel) (10 %), milocorn (9 %), Franse landmaïs (4 %), plata maïs (3 %), erwten (groen) (3 %), kardizaad (3 %), dun peas (2 %), peenerwten (2 %), wikken (2%), witte dari (1 %), lijnzaad (1 %), sojabonen (getoast) (1 %), boekweit (1%), paddy rijst (1%) en zonnebloempitten (1 %).

Verpakking: 20 kg

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »