Biofood High Energy

Biofood High Energy

€ 37,95

Biofood High Energy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding, voor normale tot actieve honden. 

Biofood High Energy

Biofood High Energy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding, voor normale tot actieve honden. Hoge acceptatie en verteerbarheid. Ondersteunt huid, vacht, gebit en de natuurlijke afweer. Tarwevrij.

Biofood High Energy bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoge kwaliteit en verteerbaarheid van eiwitten en vetten, garandeert een optimale vertering en conditie en een snel herstel na sportieve prestaties en langdurige inspanning.

De voeding bevat weinig koolhydraten en een eiwit/vet percentage van 30/20. Omdat het vetmetabolisme van de hond zeer efficiënt om gaat met vet, en de hond vet omzet in energie, is de voeding geschikt voor vele honden* waaronder normale en actieve honden, honden met overgewicht en kleine rassen.

Biofood High Energy is tevens een ideale voeding bij sterilisatie, castratie en voor honden die tijdens of na de dracht- en zoogperiode of na ziekte in conditie moeten komen of overgewicht hebben.

Verpakking: 12,5 kg

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »