Beaphar Anti Myasis (maden spray)

Beaphar Anti Myasis (maden spray)

Normale prijs: € 10,50

Special Price € 8,95

Beaphar Anti-Myiasis huidspray voor konijnen en cavia’s ter preventie en bestrijding van Myiasis (madenziekte veroorzaakt door de blauwgroene bromvlieg).

Beaphar Anti Myasis (maden spray)

Beaphar Anti-Myiasis (Ivermectine 0,5 mg/ml), huidspray voor konijnen en cavia’s ter preventie en bestrijding van Myiasis (madenziekte veroorzaakt door de blauwgroene bromvlieg).

Myiasis bij konijnen en cavia’s wordt vooral veroorzaakt doordat uitwerpselen aan de achterkant blijven vastzitten. Dit trekt vliegen aan om eitjes te leggen. De maden uit de eitjes eten zich door de huid heen en kunnen een bloedvergiftiging of infecties veroorzaken, waardoor het dier binnen 24uur kan sterven.
Let op, dit product doodt de eitjes en maden van de vlieg die Myiasis veroorzaakt; niet de volwassen vlieg. Als u maden waarneemt op het dier dient u direct contact op te nemen met de dierenarts.
Gebruiksaanwijzing en dosering:
Verwijder de uitwerpselen en zorg voor goede hygiëne in het hok. Spray de juiste hoeveelheid vloeistof op de achterzijde van het dier, vanaf het midden van de rug tot aan het puntje van de staart. De oppervlakte onder de staart en tussen de achterpoten van het dier verdienen extra aandacht. Behandel vroeg in de zomer, voordat er vliegen zijn. Baden kan de werking van het middel verminderen en een meer frequente toediening vereisen. De behandeling niet binnen 4 weken herhalen. 12 Weken werkzaam.
Niet gebruiken bij konijnen en cavia's jonger dan 8 weken.

Beaphar Anti Myasis is verkrijgbaar in 75 ml.

Werkzame stof S-methopreen 0,45mg/ml.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »