Bayer Natria Pyrethrum spray

Bayer Natria Pyrethrum spray

€ 10,95


Dit is een gebruiksklaar middel op plantaardige basis tegen een groot aantal vretende en zuigende insecten (rupsen, kevers en luizen). Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen.

Bayer Natria Pyrethrum spray

Dit is een gebruiksklaar middel tegen een groot aantal vretende en zuigende insecten (rupsen, kevers en luizen). Pyrethrum is op plantaardige basis, met grondstoffen uit de natuur en ongevaarlijk voor bijen. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts 2 dagen. Werkt snel en kortdurend en dus ongevaarlijk voor nuttige insecten.

Mogelijke toepassingsperiode is het gehele jaar en optimaal in april tot en met september. Toe te passen in borders, bomen, struiken, binnenshuis en serre.

De bus bevat een speciaal ventiel, waardoor goed spuiten in alle standen is gewaarborgd. De bladeren kunnen dus ook aan de onderzijde gemakkelijk worden behandeld. Tijdens het spuiten bus op ongeveer 35 cm van de plant af houden, hierdoor kan schade aan de planten door het drijfgas worden voorkomen. Niet spuiten in geopende bloemen. Bij warm, zonnig weer verdient het de voorkeur om de bespuiting  's morgens vroeg uit te voeren.

Inhoud: 400 ml spray.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »