Bayer Natria Pyrethrum Concentraat

Bayer Natria Pyrethrum Concentraat

€ 11,75


Dit middel is op plantaardige basis en bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten. Het kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. Ongevaarlijk voor nuttige insecten.

Bayer Natria Pyrethrum Concentraat

Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten. Pyrethrum is op plantaardige basis, met grondstoffen uit de natuur en ongevaarlijk voor bijen. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts 2 dagen. Werkt snel en kortdurend en dus ongevaarlijk voor nuttige insecten.

Mogelijke toepassingsperiode van maart tot en met oktober en optimaal in april tot en met september. Toe te passen in borders, bomen, struiken, in de moestuin, kas en serre.

Het is belangrijk het gewas goed van alle kanten te bevochtigen, in het bijzonder de onderkant van de bladeren. Bij warm, zonnig weer verdient het de voorkeur om de bespuiting  's morgens vroeg uit te voeren. Bij de bespuiting 's avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de stress door de hoge temperaturen waardoor schade kan ontstaan.

Inhoud: 30 ml.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »