Bayer Natria Microsulfo Spuitzwavel

Bayer Natria Microsulfo Spuitzwavel

€ 9,75


Dit is een biologische bestrijding voor schimmels op sier- en fruitgewassen. De spuitzwavel is tot kort voor de oogst te gebruiken en heeft tevens een preventieve werking tegen galmijten.

Bayer Natria Microsulfo Spuitzwavel

Dit is een biologische bestrijding voor schimmels op sier- en fruitgewassen. Het middel is tot kort voor de oogst te gebruiken en heeft tevens een preventieve werking tegen galmijten.
Werkt bij siergewassen tegen meeldauw. De behandeling uitvoeren zodra meeldauw wordt waargenomen, zonodig om de 10 – 14 dagen herhalen. Mogelijke toepassingsperiode van april tot en met september, optimaal in mei tot en met augustus. Omdat zwavelpreparaten bij hogere temperaturen kans op schade geven, niet toepassen bij temperaturen hoger dan 25°C.

Inhoud: 300 gram


Extra informatie fruitgewassen

Appels en peren:
Tegen schurft (Venturia inaequalis) en meeldauw (Podosphaera leucotricha). Het is in het algemeen gewenst, in het bijzonder bij meeldauwbestrijding, één bestrijding voor de bloei uit te voeren (tot half juni). Niet gebruiken op zwavelgevoelige rassen als b.v. Cox’s, James Grieve en Goudreinette en niet gebruiken op zoete appels.

 

Druiven:
Tegen meeldauw.Een behandeling uitvoeren zodra meeldauwaantasting optreedt; de behandeling zonodig herhalen.Om het gistingsproces niet ongunstig te beinvloeden dient bij druiven die bestemd zijn voor de wijnbereiding de laatste bespuiting uiterlijk 6 weken voor de oogst plaats te vinden.Druiven in de vollegrond, tegen meeldauw (Uncinula necator). De eerste bespuiting uitvoeren zodra meeldauwaantasting optreedt. Zonodig de behandeling herhalen. Om het gistingsproces niet ongunstig te beinvloeden dient bij druiven, die zijn bestemd voor wijnbereiding, de laatste bespuiting uiterlijk 6 weken voor de oogst plaats te vinden.

Kersen, perziken en pruimen:
Tegen hagelschotziekte (Stigmina carpophila). Bij kersen direct na de bloei een behandeling uitvoeren; de behandeling 2 – 3 weken later herhalen. Bij perziken en pruimen een behandeling vóór de bloei uitvoeren; direct na de bloei de behandeling herhalen.

Aardbeien:
Tegen meeldauw (Sphaerotheca aphani). Vóór de bloei en na de oogst een behandeling uitvoeren zodra aantasting wordt waargenomen. De behandeling zonodig herhalen. Niet toepassen tijdens de plukperiode in verband met bezoedeling van de vruchten.

 

Bramen:
Tegen rode vruchtziekte, veroorzaakt door de bramengalmijt in het voorjaar een behandeling uitvoeren als de vruchtdragende scheuten een lengte van 5-15 cm hebben; zonodig de behandeling herhalen vlak voor de bloei.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »