Bayer Buxus twist spray

Bayer Buxus twist spray

€ 11,50


Een schimmelbestrijdingsmiddel voor siergewassen in de tuin en op kamerplanten. Twist plus spray bestaat uit 2 verschillende actieve stoffen waardoor het aantasting bestrijdt en voorkomt.

Bayer Buxus twist spray

Buxus twist plus spray is bestemd als schimmelbestrijdingsmiddel op siergewassen in de tuin en op kamerplanten. Twist plus spray bestaat uit 2 verschillende actieve stoffen. Hierdoor wordt aantasting door schimmels op 2 verschillende manier bestreden. Allereerst worden schimmels direct aangepakt binnenin de plant door één van de actief werkende stoffen die het blad binnendringt. Daarnaast wordt schimmelgroei voorkomen door het aanbrengen van een beschermlaag op de buitenkant van het blad. Naast de werking tegen o.a. meeldauw, sterroetdauw, roest en bladvlekkenziekte is Twist plus spray ook effectief tegen de veel voorkomende buxusschimmel.

Mogelijke toepassingsperiode van april tot en met september, optimaal van mei tot en met augustus. Zodra de aantasting zichtbaar is, een behandeling uitvoeren. De behandeling indien nodig om de 10-21 dagen herhalen. Beide kanten van het blad bespuiten tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Voorkom dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.

Om resistentie te voorkomen mag het middel maximaal 3 keer per seizoen worden toegepast. Bloemen van bijvoorbeeld Petunia’s, Geraniums en Verbena’s zijn gevoelig en kunnen afsterven bij directe bespuiting hiervan.

Inhoud: 1 liter.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »