2-Stream High-Power UV-C

2-Stream High-Power UV-C

Productnaam Prijs Aantal
2-Stream High-Power UV-C 40 Watt
€ 269,00
2-Stream High-Power UV-C 60 Watt
€ 275,00
2-Stream High-Power UV-C 80 Watt
€ 299,00

Met de nieuwe 2-Stream High Power UV-C Filters van Velda bent u verzekerd van kristalhelder vijverwater en een gezond vijvermilieu voor vissen en waterplanten. De ultraviolette straling van de T6 UV-C lamp doodt effectief zweefalgen en bij een gegeven doorstroomsnelheid zo'n 99% van de ziektekiemen en schimmels.

2-Stream High-Power UV-C

2-Stream High-Power UV-C

Met de nieuwe 2-Stream High Power UV-C Filters van Velda bent u verzekerd van kristalhelder vijverwater en een gezond vijvermilieu voor vissen en waterplanten. De ultraviolette straling van de T6 UV-C lamp doodt effectief zweefalgen en bij een gegeven doorstroomsnelheid zo'n 99% van de ziektekiemen en schimmels. Door de unieke en gepatenteerde constructie stroomt het water binnen de unit 2 keer langs de hoogfrequente en zeer effectieve T6 UV-C lamp. De contacttijd per liter water en de effectieve activiteit per watt wordt hierdoor  verdubbeld.

De effectiviteit van de 2-Stream UV-C High Power filters, ook bij een hoge doorstroomsnelheid, is hoog. De speciaal geprepareerde aluminiumbehuizing reflecteert de UV-C straling voor een nog intensievere werking.
De compacte en energiezuinige T6 UV-C lamp heeft een zeer hoge UV-C lichtopbrengst. De output van deze hoogfrequente buis in mW/cm² is ca. 8 keer hoger dan bij PL UV-C lampen en 2 keer hoger dan bij een T5 UV-C lamp. Deze werking is voor koi- en zwemvijvers van bijzonder veel belang.

Door de draaibare uitstroomopening en de snelkoppelingen is de installatie van deze UV-C filters zeer eenvoudig. In de schroefdop is een stroomonderbreker aangebracht voor extra veiligheid, hierdoor wordt oogcontact met de schadelijke UV-C straling voorkomen.

Het 80 watt 2-Stream UV-C High Power filter kan tot 50.000 liter vijverwater vrij van zweefalgen houden.

De maximale aansluiting is Ø50 mm.

 

Product Vermogen  
2-Stream High-Power UV-C 40
40 Watt  
2-Stream High-Power UV-C 60
60 Watt  
2-Stream High-Power UV-C 80
80 Watt  

 

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

E-mail voordeel


Informatie »